Wat kost een gesprek bij Barboesjka?

Als gestalttherapeut ben ik aangesloten bij onder andere de Beroeps­vereniging voor Gestalt­therapeuten (NVAGT). De zorgverzekeraar vergoedt in een aantal gevallen (een deel van) de kosten van € 70,- per gesprek van 60 minuten. De wijze van vergoeding is per zorgverzekeraar verschillend. Ik raad je daarom aan zelf te informeren bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden. Vaak vallen de vergoedingen in het aanvullende pakket. In het geval de zorgverzekeraar geen vergoeding toekent kun je eventueel in aanmerking komen voor een aangepast tarief.
Voor studenten en mensen zonder inkomen hanteer ik aangepaste tarieven. Neem gerust contact met mij op als je meent hiervoor in aan­merking te komen.

Om de kwaliteit te waar­borgen volg ik intervisie met collega-gestalt­­therapeuten, en werk ik steeds onder de NVAGT-beroeps­code en -klachten­procedure.

barboesjka therapie en coaching
barboesjka therapie en coaching

Over afspraken afzeggen

Een gemaakte afspraak kun je tot uiterlijk 24 uur van tevoren bij Barboesjka Therapie & Coaching kosteloos en zonder opgaaf van redenen af te zeggen. Doe je dit niet of later, dan breng ik de gesprekskosten volledig in rekening. Datzelfde geldt voor afspraken op een andere locatie dan de praktijkruimte van Barboesjka, met het verschil dat je uiterlijk 48 uur van tevoren moet annuleren. Dit in verband met reservering van de ruimte die we gebruiken.