Wat kost een gesprek bij Barboesjka?

Als gestalttherapeut ben ik aangesloten bij onder andere de Beroeps­vereniging voor Gestalt­therapeuten (NVAGT). De zorgverzekeraar vergoedt in de meeste gevallen (een deel van) de kosten van € 98,50 per gesprek van 60 minuten. De wijze van vergoeding is per zorgverzekeraar verschillend. Ik raad je daarom aan zelf te informeren bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden. Vaak vallen de vergoedingen in het aanvullende pakket. Hiervoor ben ik aangesloten bij de koepel van zorgverzekeraars RBCZ en bij de geschilleninstantie SCAG en voldoe daarmee aan de vereiste kwaliteitsnorm die in de WKKGZ is vastgelegd.

barboesjka therapie en coaching
barboesjka therapie en coaching

Afspraken afzeggen

Een gemaakte afspraak kun je tot uiterlijk 24 uur van tevoren bij Barboesjka Therapie & Coaching kosteloos en zonder opgaaf van redenen af te zeggen. Doe je dit niet of later, dan breng ik de gesprekskosten volledig in rekening. Datzelfde geldt voor afspraken op een andere locatie dan de praktijkruimte van Barboesjka, met het verschil dat je uiterlijk 48 uur van tevoren moet annuleren. Dit in verband met reservering van de ruimte die we gebruiken.

Kwaliteitswaarborging

Om de kwaliteit te waar­borgen volg ik intervisie met collega-gestalt­­therapeuten en werk ik steeds onder de NVAGT-beroeps­code en -klachten­procedure. Daarnaast ben ik ook aangesloten als psychosociaal therapeut en Gestalttherapeut bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG).

barboesjka therapie en coaching